Reis Apps

Tripadvisor App

Tripadvisor AppBenieuwd wat andere mensen vonden van dat hotel? Nieuwsgierig hoe mensen een bepaalde trip hebben beoordeeld? Met de Tripadvisor app  vind je miljoenen beoordelingen, foto’s en kaarten van accommodaties, hotels en bezienswaardigheden overal ter wereld. Je kunt via de app direct een vlucht of hotel boeken en opties in je omgeving vinden. Perfect voor én tijdens de reis.

Download voor iphone of Android

Jetlag Genie

Jetlag Genie AppOf het nu om een vakantie gaat of om een zakenreis, je wilt niet zo slap als een vaatdoek op je bestemming aan komen. De jetlag wordt met name veroorzaakt door de grote tijdsverschillen, maar ook daar is iets op bedacht. Op basis van je vluchtinformatie en slaappatroon vertelt deze app je onder andere wanneer je het beste wakker kunt zijn, wanneer je moet proberen te slapen, wanneer je in licht of donker moet zitten, melatonine kunt innemen en je klok kunt verzetten.

Download voor iPhone

AllSubway

AllSubway AppMet de metro reizen in het buitenland kan vaak nog wel eens ingewikkeld zijn. Hier komt nu een eind aan met de handige app AllSubway. De app beschikt over een database met plattegronden van de metrosystemen van 165 grote steden over de hele wereld! Vind gemakkelijk je weg in deze grote steden met de AllSubway app.

Download voor iPhone en Android

KLM Passport

Met de KLM Passport app kan je gemakkelijk een korte video maken van al je foto’s en video’s die je met je smartphone hebt gemaakt.

Download voor iPhone